Model declarația unică pentru veniturile din chirii

ANAF vine în sprijinul contribuabililor oferind acest model declarația unică pentru veniturile din chirii, ce conține informații privind modalitatea de completare și declarare a veniturilor. Modelul a fost publicat în data de 16 martie 2021.

În conținutul articolului veți găsi cele două variante de pdf pentru model de completare declarația unică pentru veniturile din chirii (contracte de închiriere în lei şi valută) și model de completare pentru venituri obţinute din cedarea folosinţei bunurilor (contract de închiriere în lei).

După cum v-am comunicat anterior în articolul legat de declarația unică formular 212 ghid ANAF modalitate de obținere a formularului pdf inteligent, am revenit cu varianta în format pdf a acestui model.

Pentru a putea descărca fișierul PDF – Model declarația unică pentru veniturile obţinute din cedarea folosinţei bunurilor (contracte de închiriere în lei şi valută) – CLICK AICI

Pentru a putea descărca fișierul PDF – Model declarația unică pentru veniturile obţinute din cedarea folosinţei bunurilor (contracte de închiriere în lei) – CLICK AICI

Sursă: www.anaf.ro – Modele completare declarația unică

Te-ar putea interesa și articolul despre cum să redirecţionezi o sumă de până la 3,5% din impozit? Ghid oficial ANAF și informații legate despre sistemul de TVA la încasare…clarificări Ministerul Finanțelor.