Declarația unică formular 212 ghid ANAF modalitate de obținere a formularului pdf inteligent

În data de 16 martie 2021, pe site-ul oficial ANAF au fost publicate o serie de documente care vin în sprijinul contribuabililor. Acestea conțin modele cu informații de completare corectă pentru declarația unică formular 212 și de a stabili obligațiile de plată aferente.

Pentru a descărca PDF-ul intelgent declarația unică (DU 212) versiune din 12 martie 2021 ⇒ CLICK AICI

Notă: pentru vizualizarea PDF-ului inteligent, fișierul trebuie descărcat. Vă recomandăm ca, la completarea declarației să se verifice site-ul ANAF. Pentru a putea utiliza ultima versiune a PDF-ului inteligent.

La o primă descărcare a fișierelor de pe site-ul ANAF, am observat că acestea sunt în format pps. (Microsoft PowerPoint). Din punctul meu de vedere, ca și utilizator al unui calculator sau smartphone, mi-a fost un pic mai greu sa consult fișierele. Ca să îmi ușurez vizualizarea le-am transformat în fișiere pdf și am dorit să le împărtășesc alături de voi.

Pentru a putea descărca fișierul PDF – Declarația unică formular 212 ghid ANAF modalitate de obținere a formularului pdf inteligent – CLICK AICI

Vă reamintim faptul că termenul de depunere pentru declarația unică este data de 25 mai 2021 inclusiv.

Sursă: www.anaf.ro – Modele completare declarația unică

Te-ar putea interesa și articolul despre cum să redirecţionezi o sumă de până la 3,5% din impozit? Ghid oficial ANAF și informații legate despre sistemul de TVA la încasare…clarificări Ministerul Finanțelor.


Declarația unică formular 212