Model declarația unică pentru persoane fără venituri care optează pentru plata CASS

ANAF vine în sprijinul contribuabililor oferind acest model declarația unică pentru persoane fără venituri care optează pentru plata CASS, ce conține informații privind modalitatea de completare și declarare a veniturilor. Modelul a fost publicat în data de 16 martie 2021.

În conținutul articolului veți găsi modelul declarației unice de completare pentru persoane fără venituri care optează pentru plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate (CASS).

După cum v-am comunicat anterior în articolul legat de declarația unică formular 212 ghid ANAF modalitate de obținere a formularului pdf inteligent, am revenit cu varianta în format pdf a acestui model.

Pentru a putea descărca fișierul PDF – Model declarația unică pentru persoane fără venituri care optează pentru plata CASS – CLICK AICI

Sursă: www.anaf.ro – Modele completare declarația unică

Te-ar putea interesa și articolul despre cum să redirecţionezi o sumă de până la 3,5% din impozit? Ghid oficial ANAF și informații legate despre sistemul de TVA la încasare…clarificări Ministerul Finanțelor.


declarație unică activități independente