Norme anuale de venit pe anul 2021

La sfârșitul lunii ianuarie, au fost publicate pe site-ul ANAF, norme anuale de venit pe anul 2021. Aceste norme de venit sunt utilizate de contribuabilii care obțin venituri din activități independente (PFA-uri).

Vă informăm că aceste norme anuale de venit, se pot consulta pe site-ul ANAF-ului, după cum urmează:

București – norme anuale de venit pe anul 2021 o găsiți aici

Pentru toate județele țării – lista cu normele anuale de venit pe anul 2021 o găsiți aici accesând județul dorit

Notă: pe site se pot regăsi și normele de venit pe anul 2021 utilizate pentru impunerea veniturilor din activităţi agricole conform art.106, alin. (3) din Legea nr. 227/2015, care pot fi consultate doar pentru o parte din județele țării: GalațiVranceaBuzăuBrăilaTulcea și Constanța, mulțumim ANAF Galați.

Pentru moment nu au fost publicate normele anuale de venit pe anul 2021 pentru contribuabilii care realizează venituri din închirierea în scop turistic a camerelor situate în locuințe proprietate personală, având o capacitate de cazare cuprinsă între 1 și 5 camere inclusiv, vom reveni cu o actualizare a articolului în acest sens.

Sursă: Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal;

Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală;

www.anaf.ro – Agenția Națională de Administrare Fiscală.

Te-ar putea interesa și articolul legat de salariu minim pe economie 2021 și declarația 092 pdf inteligent ce trebuie să știi pentru a-l depune corect online.