Cotizații profesionale CECCAR pentru anul 2021

Pe site-ul filialei CECCAR București, a fost publicat materialul informativ privind raportarea anuală pentru experții contabili precum și tabelul cu cotizații profesionale CECCAR pentru anul 2021.

Consultă și articolul actualizat despre cotizații CECCAR 2022

De asemenea, termenul limită de transmitere a raportului de activitate pentru anul 2020, precum și acordarea facilităților financiare, 28 februarie 2021 inclusiv.

Actualizare 01.03.2021, CECCAR a emis un nou comunicat pe site-ul oficial referitor la prelungirea termenului de depunere a raportului anual , astfel noul termen prelungit până la data de 07 martie 2021 inclusiv.

!!! Atenție: termenul pentru plata cotizațiilor a rămas tot 01 martie 2021 inclusiv.

Vă informăm că sâmbătă, 27 februarie 2021, s-a înregistrat o avarie la rețeaua de distribuție a energiei electrice, care a afectat zona în care se află sediul CECCAR și care a condus la întreruperea bruscă a alimentării cu energie electrică pentru câteva ore. Ca urmare a acestui incident, a fost afectată buna funcționare a platformei de raportare, înregistrându-se ulterior dificultăți în accesarea acesteia. Vă comunicăm că în prezent se lucrează la remedierea problemelor.

În aceste condiții, termenul-limită pentru depunerea rapoartelor de activitate pentru a beneficia de facilitățile financiare pentru plata cotizației se prelungește până la 7 martie 2021.

Pentru a putea beneficia de facilitățile financiare pentru plata cotizației, este necesar să efectuați plata cotizației cel târziu astăzi, 1 martie 2021, prin transfer bancar (în cazuri excepționale și numerar la sediul filialei), și să depuneți raportul de activitate cel târziu la data de 7 martie 2021.

Actualizare 26.02.2021, CECCAR a emis un comunicat pe mail referitor la termenul de depunere al raportului respectiv termenul de plată al cotizațiilor profesionale, acestea se prelugesc până la data de 01 martie 2021 inclusiv, mai jos vă supun atenției mailul primit:

Dragi colege & colegi,

Având în vedere că 28 februarie 2021 – termenul-limită prevăzut de Sistemul de cotizații în cadrul CECCAR pentru a beneficia de facilitățile financiare pentru plata cotizației – este zi nelucrătoare, conform Codului de procedură civilă, acesta se prelungește până în prima zi lucrătoare care urmează, respectiv luni, 1 martie 2021.

Dat fiind numărul mare de accesări ale platformei înregistrate vineri, 26 februarie, există posibilitatea de a întâmpina unele dificultăți în încărcarea documentelor. Platforma este monitorizată și am luat toate măsurile necesare pentru a asigura o cât mai bună funcționare a acesteia.

Vă reamintim că plata cotizației se poate face și online, prin intermediul platformei de raportare, care utilizează platforma MobilPay.

Trebuie să aveți în vedere că raportul de activitate pentru anul 2020, se va completa doar electronic și se va depune exclusiv on-line în platforma raport.ceccar.ro, utilizând datele de conectare (user-ul și parola) primite în anul anterior. Codul de logare al membrului pe platforma de raportare a CECCAR (username-ul) (exemplu: pentru persoane fizice: EC.0001/CA.0001, pentru persoane juridice: SE.0001/SC.0001).

Atenție: raportul se consideră încărcat după finalizarea tuturor pașilor și emiterea confirmării de încărcare (pasul 4).

Consultă tabelul cu cotizații profesionale CECCAR pentru anul 2021 – click aici

Dacă ești interesat vezi și articolul privind legenda pentru fișa pe plătitor ANAF și articolul ce oferă informații privind declarația 092 pdf inteligent ce trebuie să știi pentru a-l depune corect online.

Sursă: Filiala CECCAR București – http://www.ceccarbucuresti.ro/


Cotizații profesionale CECCAR pentru anul 2021