Termeni și condiții

Cum puteți permite utilizarea acestui site? Echipa SfatContabil.ro vă prezintă mai jos termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord în totalitate cu termenii și condițiile site-ului, vă rugăm politicos să încetați utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului SfatContabil.ro .

Utilizarea site-ului presupune acceptarea și respectarea acestora încă de la prima accesare a acestuia.

  1. Definiții

Prin termenul de utilizator sau vizitator se referă la orice persoană fizică sau persoană juridică care va accesa site-ul.

Atunci când se face referire la termenul de site sau blog se preciză că este vorba de site-ul găzduit la adresa SfatContabil.ro .

Termenul de informații se referă la următoarele categorii vizate: articole publicate pe site ce conțin informații fiscale, studii de caz adaptate în funcție de specificul de activitate al societăților din România, noutăți privind declarațiile fiscale depuse de contribuabili, informații privind resursele umane, informații privind impozitele și taxele din România, informații cu privire la legislația română, prezentare de monografii contabile adaptate pentru diferite domenii de activitate economică.

  1. Scopul site-ului

Scopul site-ului SfatContabil.ro  este de a oferi informații și facilități informaționale, de a descărca formulare, declarații, documente cu caracter consultativ respectiv titlu gratuit pentru utilizatori sau vizitatori. În cazul în care vor mai exista alte tipuri de servicii ce vor fi implementate ulterior, acestea se vor supune acelorași termeni și condiții, mai puțin pentru cele care au impus un anumit tip distinct de condiție de utilizare.

Toate aceste informații prezentate în cadrul site-ului SfatContabil.ro au un caracter general și nu se pot adresa unei anumite categorii de persoane fizice sau persoane juridice. În ceea mai mare parte echipa SfatContabil.ro încearcă să ofere informații cât mai corecte și de actualitate. Echipa SfatContabil.ro nu poate garanta asupra informațiilor ca acestea pot fi corecte la data la care sunt recepționate de către utilizator sau că acestea vor avea aceeși interpretare și în viitor.

Totodată, vă informăm, că deși nu garantăm de corectitudinea informațiilor prezentate, utilizatorii site-ului nu trebuie să procedeze pe baza acestor informații respective consultări sau articole oferite de echipa SfatContabil.ro și recomandă apelarea la o asistență profesională competentă în funcție de situația întâlnită de către utilizator.

  1. Reproducerea informațiilor

Totalitatea materialelor regăsite pe site (fotografii, imagini, text, fișiere,etc.) nu pot fi copiate, reproduse, republicate, descărcate, difuzate sau transmise în vreun fel, cu excepția utilizării lor în scop personal, non-comercial.

Orice altă utilizare necesită permisiunea echipei SfatContabil.ro în prealabil, în scris și postarea unui link către site-ul www.sfatcontabil.ro .

Pentru orice detalii cu privire la drepturile de autor referitoare la informațiile publicate pe acest site, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact disponibil pe pagina de Contact sau pe pagina oficială a site-ului de socializare Facebook.

  1. Reguli de utilizare a site-ului și a informațiilor publicate pe site

De la momentul utilizării acestui site ca utilizator/vizitator, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți și sunteți de acord cu utilizarea site-ului pe propria răspundere.

Site-ul SfatContabil.ro , nu poate fi tras la răspundere pentru erorile apărute în informațiile prezentate din cadrul articolelor și/sau orice fel de daună sau pagubă ca urmare a utilizării articolelor publicate pe acest site și nici pentru modul în care un vizitator decide să folosescă în orice fel informația prezentată pe site.

  1. Gratuitatea informației

Toate informațiile oferite de site-ul SfatContabil.ro se pot utiliza de către vizitatori în scopuri personale. Echipa SfatContabil.ro încearcă din răsputeri să ofere informații corecte, verificate, obiective respectiv să provină întotdeauna numai de la surse autorizate în funcție de domeniul ales. Revenim cu afirmația că, informațiile furnizate de site nu pot garanta sau verifica întotdeauna corectitudinea.

Echipa SfatContabil.ro recomandă tuturor categoriilor de utilizatori să procedeze la verificarea din mai multe surse informațiile publicate pe acest site, pentru toate categoriile de informații expuse în articole, mai ales pentru informațiile cu caracter juridic respectiv legislativ.

Toate informațiile oferite de site-ul SfatContabil.ro sunt gratuite și lipsite de orice fel de garanții, directe sau indirecte. Echipa SfatContabil.ro nu va răspunde pentru niciun fel de daună creată în urma utilizării informațiilor furnizate de acest site.

Susținem ideea și recomandăm cu tărie faptul că toți utilizatorii acestui site trebuie să apeleze la o consultanță profesionistă și specializată pentru orice decizie luată pe baza informațiilor publicate pe site-ul SfatContabil.ro , deoarece variația informațiilor furnizate pe site are caracter general și nu se poate aplica unei situații specifice.

Site-ul SfatContabil.ro nu oferă nici o garanție, directă sau indirectă că:

  • Răspunsurile respectiv rezultatele ce se obțin în urma folosirii infomațiilor furnizate de site vor fi corecte sau oferă o imagine fidelă cu privire la domeniul ales;
  • Informațiile publicate vor satisface toate cerințele dumneavoastră.

Precizăm faptul că vizitatorul este singura persoană în măsură să decidă dacă utilizează și îi pot fi folositoare informațiile publicate pe site. Totodată, susținem faptul că informațiie oferite sunt cu titlu gratuit oricărui vizitator și nu sunt obligatorii utilizarea acestora. Echipa SfatContabil.ro, oferă informații cu caracter personal, doar în scopul informării.

  1. Revizuirea informațiilor

Site-ul SfatContabil.ro își rezervă dreptul de a modifica, revizui precum și completarea acestor termeni și condiții regăsiți și sub denumirea de reguli, în orice moment, ori de câte ori echipa SfatContabil.ro consider că este necesar și că acest lucru duce la îmbunătățirea calității informațiilor publicate prin intermediul site-ului.

Fiecare modificare se face publică pe site și va intra efectiv în vigoare din momentul publicării acesteia pe site în cadrul secțiunii Termeni și Condiții. Precizăm faptul că nicio modificare nu are caracter retroactiv.

Utilizarea în continuare a facilităților de informare oferite de către SfatContabil.ro reprezintă o confirmare explicită a acceptării tuturor termenilor și condițiilor prezentate mai sus.