Ce trebuie să știu despre cardul Revolut

Am ales să vă prezint o serie de informații privind cardul Revolut. De ce am ales să fac asta? Simplu, finanțele din ziua de azi sunt o adevărată problemă și un motiv de îngrijorare atât pentru persoanele juridice cât si pentru cele fizice.

Cu acest articol, suntem de părere că vom veni în ajutorul dvs. cu tot ce ar trebui să știi despre cardul Revolut. În ziua de azi, majoritatea contribuabililor cunosc moneda, prețurile și sunt obișnuiți cu un anumit mod de aș folosi cardul privind tranzacțiile pe care le întreprind. De asemenea, atunci când pleci în călătorie, tranzacțiile cu cardul și plata cash este o adevărată provocare. Te întrebi dacă poți efectua tranzacții cu cardul în străinătate sau de cât numerar ai nevoie la tine în călătorie. Pentru toate acestea există o alternativă a acestor lucruri, și anume: cardul Revolut.

Revolut oferă tuturor categoriile de persoane, juridice sau fizice, servicii financiar-bancare. Vă atragem atenția, prin faptul că Revolut nu este o bancă! Prin platforma sa online, oferă servicii similare cu cele ale unei bănci și oferă un nivel de siguranță pentru banii contribuabililor. De asemenea, beneficiezi de profesionalism, acces non-stop la banii tăi, curs valutar excelent și o aplicație super ușor de gestionat.

Mai jos voi prezenta pe scurt, beneficiile utilizării privind cardul Revolut

 • poți transfera bani către alți utilizatori Revolut folosind numărul de telefon;
 • aplicația Revolut oferă propriul ghișeu exchange în peste 150 de monede, pe scurt putem cheltui banii pe care îi avem pe card în peste 150 de monede și putem schimba lei în 29 de monede din întreaga lume;
 • nu există comisioane sau alte taxe pentru schimburile valutare și pentru transferurile către alți utilizatori Revolut sau alte bănci, pentru transferuri de bani la alte bănci, totul depinde de politicile băncilor;
 • cardul și contul se pot închide oricând fără niciun cost suplimentar;
 • banii pot fi blocați oricând de utilizator prin opțiunea „freeze card”;
 • aplicația furnizează în mod instant orice informație privind destinația banilor tăi;
 • datele personale ale utilizatorilor sunt în permanență protejate;
 • notificările privind tranzacțiile întreprinse sunt primite pe telefon în mod instant;
 • aplicația beneficiază de o pușculiță virtuala numită „vault”, unde poți să iți ții economiile la loc sigur fără alte costuri sau comisioane suplimentare.

Cum activez cardul Revolut?

Pasul 1) creez contul accesând linkul de aici – Cardul Revolut; pentru a creea contul ai nevoie de un smartphone sau un laptop/calculator. Pentru cei care folosesc un smartphone vor instala aplicația Revolut, și urmezi pașii de siguranță de la început care solicită câteva date, o poză cu utilizatorul și o poză cu buletinul și gata contul!

Pasul 2) presupune conectarea contului Revolut cu un card pe care îl folosim cel mai des. De asemenea, se solicită pentru verificarea contului suma minimă de 50 lei.

Pasul 3) după setarea contului, este necesară o comandă pentru cardul fizic. De regulă livrarea durează maxim 14 zile, dar ai șanse mari să primești cardul mult mai devreme. Cardul Revolut este emis de Mastercard.

De ce trebuie să ținem cont când folosim cardul Revolut

 • schimburile valutare efectuate în weekend sunt mai scumpe decât cele făcute în cursul săptămânii;
 • limita retragerilor de numerar este de 800 lei/zi (pentru cardul Standard), pentru cel Premium este de 1.600 lei/zi, iar pentru cardul de Metal limita este de 2.400 lei/zi. Dacă retragerea de numerar se face peste aceste limite, veți plăti un comision de 2% per tranzacție. Așadar, în funcție de țara în care călătorești și de preferințele pe care le aveți, poate merită să iei în calcul un cont plătit;
 • în unele țări cardul Revolut nu funcționează la parametrii normali;
 • vă informăm că de cele mai multe ori este posibil să ai costuri mai mari la unele bănci pentru transferurile către Revolut (depinde de bancă).